Bröllopsfotograf,  Fotograf,  Makeup artist,  Plåtning/Photoshoot

White Wedding

När jag och Myriam planerade denna plåtning som jag kallas för White Wedding så ville vi använda oss av vintage-kläder och accessoarer och resultatet blev magiskt.

white wedding

white wedding

White Wedding

Krispigt vitt fick mig att tänka på låten White Wedding och med olika texturer och nyanser blev det temat för dessa bilder. Jag älskar det rena uttrycket som sätter smyckena och makeupen i fokus. Queen Myriam är snygg som vanligt och den putsade väggen bakom bara älskar jag. Vi plåtade på Bosjökloster vars trädgårdar är magiskt vackra. Här fanns det gott om backdrops så ska du fota bröllop. Vill du plåta blommor, växter, slottsmiljön, kyrkan eller nära vatten så ligger detta perfekt mellan Ringsjöarna. Tänk att få ha ett sådant perfekt fotoställe så nära, lyx säger jag!

Brudmakeup

Jag valde en mjuk sotning i Myriams varma toner med fräscht rosa på läppar och kinder. Ekologisk makeup är så magiskt fin, gör huden len och är vårdande under tiden du bär den. Huden är finare när du tar av sminket än före och det är så underbart att ha hittat rätt produkter att jobba med. Det ger en sådan merkänsla och mervärde i det jag gör som makeupartist.

Myriams vackra silversmycken hittar du på hennes hemsida www.myriamjabert.com <3

Ska du gifta dig?

Ska du gifta dig och vill ha en riktigt snygg och hållbar makeup (i dubbel mening) så hör av dig till mig. Jag fixar även håret och tar dina bröllopsfoto, gravidfoto och porträttfoto. Släng iväg ett mejl till Joanna.svard@gmail.com så hjälper jag dig med allt så att du kan njuta av din stora dag.

Läs fler inlägg från plåtningar här! 

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.