Livsstil

Veckoplanering och lugnet som infinner sig

Just nu sitter jag och planerar veckan med en veckoplanering. Det har varit en hektisk period jobbmässigt så det ska bli skönt att vara lite ledig. Vi hade en magisk plåtning på Bosjökloster igår och jag rekommenderar verkligen ett besök där i sommar.

Vi avslutade kvällen med ett dopp i Tjörnarpssjön. Så skönt det är att bada på kvällen för jag bli helt avslappnad och en känsla av frid infinner sig i kroppen. Tar du varje chans att bada eller är du en badkruka?

Veckoplanering | Vecka 28
Måndag

Ledig dag med städning, tvätt och mys med Sushi. Så skönt att ta det lugnt efter en riktigt hektisk period med jobb.

Tisdag

Föreläsning i Höllviken. Jag ska passa på att ta med kameran och ta en tur ner till vattnet och fota lite efteråt.

Onsdag

Ledig dag med förberedelser inför att svärföräldrarna kommer. Bädda i gästrummet och klura ut vad vi ska äta för något.

Torsdag

Styrelsearbete på förmiddagen med Influencers of Sweden och härliga Clara.

Fixa inför fredagens plåtning med grymma Gisela Ackerup, Jennie Sjölin som bloggar på Odd Eco och Tess Waltenburg. Såå peppad!

På kvällen kommer svärföräldrarna.

Fredag

Plåtning hela dagen och på kvällen grillning med familjen. Som jag längtar!

Lördag

Kalas för min kusin som blir hela 20 år. <3

Söndag

Utflykt till Skånes djurpark med Influencers of Sweden – Skåne och så tar jag med mig halva bekantskapskretsen. Så mysigt!

Veckoplanering

Så skönt att göra en veckoplanering även när jag är ledig. Jag gillar att se fram emot saker och det är vad planering handlar om för mig. Jag vill gärna ha kontroll över vad som kommer att hända och kunna fixa så att det blir som jag tänkt mig (läs kontrollbehov!).

Nu ska jag ta och hänga upp tvätten som precis blev klar i maskinen. Ikväll ska jag få massage av min älskade man men först ska jag äta thai, mums!

1

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.