Livsstil

Våren är här..

..eller inte om man kollar temperaturen som ligger långt under noll grader. Däremot öppnade handelsträdgården idag och det är mitt klaraste vårtecken. Älskar handelsträdgårdar och allt som har med trädgård att göra. Brukar åka förbi på eftermiddagarna och njuta av alla magiska växter som finns där medan jag drömmer om att fixa färdigt vår egen trädgård. Vi har en trädgård på cirka 4000kvm så det finns en del att göra, inte minst underhåll. Men det är inte lika roligt som att plantera nytt och samla idéer om växthus på Pinterest. Så fast där!

Min dag

Idag har jag haft en foto och filmsession. Så underbart vackert väder med solsken även om det var väldigt krispigt klockan nio på morgonen. Det blev så fina bilder!

Var väldigt trött i morse efter att ha varit vaken inatt på grund av att det brann i grannens garage. Riktigt obehagligt! Jag vaknade klockan 04.00 av alla blåljus och att Sushi skällde.

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.