Dagens smink,  Makeup,  Makeup artist

Lilac Dream | Makeup of the day

Lila makeup där jag använt samma ögonskuggspenna på undre fransade och på läpparna. Älskar denna något 60-talsinspirerade looken. Så enkelt att åstadkomma med den färg som du gillar. Bara att byta ut färgen på ögonpennan och var kreativ. Jag har fått frågor om vad jag använder för redskap och smink som makeupartist så jag kommer att sätta ihop ett inlägg med vad jag har i mitt kit. Det jag alltid tänker på är om jag kan depotta, dvs ta ut produkten ur en bullig förpackning och ha den i en kompakt palett istället. Enklare att ta med och skönt att ha allt samlat på ett ställe.

Bas/Base

puroBIO BB Cream nr.01

Neve Cosmetics Velvet Matte

puroBIO Powder Foundation nr.01

puroBIO Rouge nr.02

puroBIO Bronzer nr. 01

Ögon/Eyes

puroBIO Bronzer nr. 01

puroBIO Ögonskuggspenna nr.22 Lilac

puroBIO Eyeliner Brush Tip

Läppar/Lips

puroBIO Ögonskuggspenna nr.22 Lilac

 

Jag kommer att dela fler looks för det var tydligt i min pill på Instagram att ni både vill se fler makeup looks men också recensioner. Har du önskemål eller tips om sminkningar eller produkter så kommentera nedan! Jag håller just nu på med ett spännande projekt, berättar mer när jag kan och får. Det har med video att göra i alla fall! =)

 

 

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.