Alla inlägg

Trädgårdsfix

Idag är det första maj och vi kör igång med full kraft i trädgården. Vi ska hämta en kompostkvarn som vi har hyrt via Hygglo. Jag ska lägga ut träflis i gångarna i köksträdgården så det stävjar gräs och ogräs. Så kommer det bli snyggt också!

Hoppas att du hade en mysig valborg igår trots att allt inte är som vanligt. Jag tog ett glas vin och sådde dahlior, det var så mysigt. Häng med mig i stories på Instagram @joannasvard. Där delar jag allt som rör hållbarhet, vardagslivet, odling och skönhet. 💗

Det har regnat massor de senaste dagarna och som naturen behövde det. Träden har äntligen kraft att veckla ut sina små späda gröna blad. Det betyder också att jag slipper vattna vilket är en skön avlastning. Ytterligare en bonus är att det nu är vattnat när jag ska plantera ner fler pioner och så grönsaker. Idag blir det sådd av fler morötter, palsternacka och rödbetor är det tänkt. Blir nog även sådd av fler blommor, solros, nejlika och utplantering av sådd som nu blivit små plantor att sätta ut.

Men just nu myser vi här och ska ta en god kopp kaffe innan vi ska hämta kompostkvarnen.

Vad hittar du på idag?

Kram Joanna

1

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.