Livsstil

Tankar och kreativitet

Huvudet är fullt av tankar, kroppen av energi och kreativitet efter en dag med Jennie @odd.eco som du även hittar på https://www.naturligtsnygg.se/oddeco/

Jag känner mig kreativ och inspirerad att skapa tillsammans med fina personer som Jennie. Det blir alltid bättre tillsammans tycker jag. Alla är vi olika såklart men jag behöver vara social för att kreativiteten ska komma igång. Jag behöver kontraster som får mig att se fler perspektiv.

Idag har vi pratat om kommande projekt och året 2020 är så välkommet! Vi bakade sjukt god pizza som en smygstart på Jennies hashtag #hemmaklok där vi delar tips på bakning och saker du redan har hemma. Det är ju så enkelt att bli hemmablind och tänka på allt man inte har. Så mycket bättre att tänka på allt man faktiskt har. Och roligare.

Nu ska jag försöka sova så orken finns i morgon när jag ska fortsätta måla om mitt vitrinskåp.

Puss på dig ❤️

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

En kommentar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.