Alla inlägg

Tankar och funderingar

Jag känner att det är dags att vända och börja på ett nytt kapitel i den bok som jag kallar mitt liv. Kapitlet kallas eko och är ett hopkok av allt det jag tror på och vill bli. Leva hälsosammare och äta bra, träna, sova och även i mina relationer. Jag tycker om att finnas där, ta hand om och stötta men vem finns där egentligen när jag behöver det? Det finns få saker som kan förstöra vänskap, kärlek eller vilken relation som helst som just när det tas för givet. Att människor inte tar det du gör på allvar- det är ju bara en hobby eller det är ju roligt så det räknas inte som ett jobb. Inget riktigt jobb. Så att vara företagare pch driva fram en verksamhet från grunden är inget riktigt jobb? Det är ett jobb men så mycket mer…

Nu tänker jag fokusera på det positiva i livet och de som unnar mig allt gott som kommer i min, mina nära och käras väg. 
XO Joanna

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.