Livsstil,  Makeup artist

Sweet Sunday | Återhämtning

En söndag för återhämtning

Sköna söndag, en underskattad dag för återhämtning. Jag och Sushi myser gärna på morgonen och som ni ser av bilderna ovan så tycker hon att vi kan mysa lite längre och vill inte alls lämna sängen. Helgen har varit lugn och präglats av att vi miste vår älskade katt Saltis i fredags. Det har varit väldigt svårt att få livet att gå vidare. Jag tänker på honom hela tiden, i det stora som det lilla. Att jag inte kommer att få gosa med honom igen. Tur i detta hemska är att jag har Sushi som är vid min sida alla dagar. Jag och Jonny har verkligen tagit hela helgen till att sörja vår fina kise. Jag satte ut en lykta vid graven så nu brinner det ett ljus där hela tiden. Det känns skönt att ha ett ställe att gå till när sorgen tar över. <3

Cavalier King Charles, spaniel, dog

Idag har jag fått städat på kontoret och det var så skönt. Nu känner jag mig mer inspirerad till att skapa nya makeup looks och filma igen. Det har jag saknat! Jag har sorterat alla produkter och rengjort i mitt makeupkit för nya projekt i veckan som kommer.

Det ska bli skönt att det är en ny vecka och få positiva saker att tänka på. Det är kämpigt i varje moment just nu och jag låter det vara kämpigt. Saknar honom så och hittade så fina bilder som jag lade upp igår i ett bildregn här. Snart är det tid för semester och då ska jag njuta av varje sekund – livet är för kort för att slösas bort på sådant som inte betyder något. Jag vill ha meningsfulla relationer, jag vill att det ska kännas. Annars är vi bara robotar som producerar, effektiviserar och utvärderar. Jag vill ha mer.

Nu ska jag dammsuga och sätta igång en maskin tvätt. Efter det ska jag ta en dusch och sen sova. Vi hörs mer i morgon!

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.