Alla inlägg

Sushi the dog


Sushi, vår hund vill mysa så mycket på morgonen och såklart får hon sova i sängen. Hon är en Cavalier King Charles spaniel och vår ögonsten. 

Det är tur att hon finns för hon är den som får mig att gå upp på morgonen de dagar då jag inte vill gå upp och gå och lägga mig de dagar då jag känner för att stanna uppe. Det är för mysigt för att låta bli! Vad skulle jag gjort utan henne? 
Jag har länge funderat på att skaffa ett Instagram-konto till henne. Det skulle vara så roligt att lägga ut en massa bilder på henne. Hon är som sagt som vår bebis så vi har mängder med bilder på henne. Vad tycker ni? 
Kärlek 

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.