Livsstil

Sovit i 18 timmar | Influensan

Legat i sängen hela dagen

Sedan jag åkte hem från jobbet igår så har jag sovit i 18 timmar sammanlagt och legat i sängen ännu fler timmar. Det var längesedan jag var så här sjuk med feber, hosta och ingen matlust. Det händer typ inte mig, får sällan feber och jag som älskar mat. Idag har jag ätit en liten skål med filmjölk och kanel, min frukost vid klockan två och sedan fick jag i mig lite thai ikväll. Vad tycker du om att äta när du är sjuk? Sedan jag var liten har jag alltid blivit sugen på Blå Band pås-bearnaise, det är ju så gott även om innehållet inte är något jag rekommenderar.

Uppskatta att vara frisk

Det positiva med att vara dålig är att man uppskattar att vara frisk så mycket mer. Förhoppningsvis är det intensivt nu och att det går över snabbt. Jag håller tummarna!

Vi har ställt in helgens planer med InoS medlemsträff i Linköping och firande av svärmor på söndag. Vill inte smitta någon för den smärta som jag har i kroppen önskar jag inte någon.

Har du något tips på bra serie som jag kan titta på nu när jag ligger i influensan? Jag tar tacksamt emot alla tips!

Nu ska jag se om min man skulle vilja fixa något gott, typ sorbet som kan svalka halsen eller bara en isbit.

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.