Guider,  Livsstil

Skåne i mitt ❤ Guide

I min Guide till Skåne kommer jag att ge er mina bästa hållbara tips och ekologiska smultronställen för en staycation i Sverige. Jag delar mina favoriter när det gäller restauranger till stränder och butiker. Är det något speciellt du vill att jag ska skriva om? Kommentera gärna om du har något önskemål. Jag är så tacksam för all input!

skåne, rapsfält, sommar

Cred: Jonny Svärd

Vackert landskap

Skåne är ju vårt sydligaste landskapet med skiftande landskap och vackra åsar. Tvärtemot vad många tror så täcks större delen av Skåne av skog (!). Givetvis finns här också de kännetecknande öppna landskap med vackra solgula rapsfält på sommarhalvåret. Det är ett skiftande landskap som jag vill visa dig och bland mina smultronställen kommer jag att skriva om mina personliga favoriter. Stranden som vi alltid campade vid när jag var liten är fortfarande en av mina favoritplatser. Det café som jag alltid åt kladdkaka på när jag pluggade i Lund. Häng med så får du svaren!

Hoppas att du ska tycka om min guide och jag kommer att samla alla inlägg i menyn under guider där du kan läsa alla inlägg i en följd. Perfekt om du planerar en visit till Skåne eller om du vill upptäcka ett nytt härligt café att fika och jobba på.

Cred: Jonny Svärd

Personliga upplevelser och bilder

Jag kommer att visa bilder som jag och min man Jonny tagit på våra uptäcksfärder i Skåne. Jonny kommer ursprungligen från Östergötland och det är mysigt att upptäcka nya platser tillsammans. Vi reser gärna i Sverige, det är så vackert här och om man vill tänka på miljön så är det perfekt att upptäcka platser som ligger så nära. Han är också fotograf som älskar att ta bilder på miljöer och landskap som fångar färg och känsla i bilder på ett sätt som ingen annan. Jag är så klart partisk men tycker ändå att han är grym! =)

Visit Skåne får du mer info om Skåne och vad som finns att upptäcka här.

❤ Joanna

1

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

2 kommentarer

  • Anna

    Jag älskar Skåne! Är ofta ett resmål för mig, har också en hel del vänner där. Nu när vi bor i husbil så kommer vi resa igenom Skåne både på hösten och våren, så alla tips om bra matställen som intressanta sevärdheter och ljuvliga vyer skulle jag gilla.

    • joanna

      Härligt att du älskar Skåne! Jag gillar verkligen att semestra i Sverige, det är så vackert och lätt att bli hemmablind. Tusen tack! Jag kommer att skriva mer om matställen och fler underbara utflyktsplatser ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.