Livsstil,  Smycken

Smycken i återvunnet silver | Myriam Jabert Jewelry

silver, ring, pion

silverring pion

Jag gillar verkligen saker som det finns eftertanke bakom. Det blir en härligare känsla och känns mer på riktigt. Mina silversmycken kommer från min vän Myriam Jabert som är silversmed och som använder återvunnet silver för minimal belastning på miljön. Bra tänkt tycker jag! Vackra smycken som är ett hantverk med miljötänk. Helt i min smak! <3

Återvunnet för miljön

Det som inspirerar mig mest, alla kategorier, är naturen. Vackra blommor, landskap, färger, djur och vatten. Jag blir aldrig mätt på att vistas i naturen och kombinationen av vackra smycken, makeup & natur är fantastisk. Att skapa harmoni mellan dessa och skapa så litet avtryck på jorden är mitt mål. Jag vill fortfarande skapa, inspireras och inspirera men med mål om att det inte ska vara på bekostnad av varje sig miljö eller människa. Jag väljer därför etiskt producerade smycken, kläder och makeup. Det känns bäst i magen för mig och det ger en härlig medveten merkänsla som jag älskar.

Hållbara material

Jag vill gärna välja smycken, kläder, mat och skönhetsvård med bra och hållbara material/ingredienser.

Tänker du på vilka material som produkter innehåller när du köper smycken/kläder?

2

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.