Livsstil,  Makeup artist,  Projektledning

Projekt och ledarskap

Projektledningsutbildning

Det var en spännande dag idag på projektledningsutbildningen som pågår tre heldagar. Efter idag känner jag att jag vill veta ännu mer och gå in på djupet. Innehållet i dagens utbildning var saker som jag redan känner att jag kan ganska bra koll på så jag ser fram emot fler praktiska verktyg och innehåll för morgondagen.

InoS

På tal om projekt så har jag också hunnit med ett möte med arbetsgruppen medlemsvård inom InoS som var mycket bra. Vi strukturerade upp arbetsuppgifter och förtydligade vad vi fått in för önskemål från våra medlemmar. Det ska bli roligt att arbeta tillsammans!

Vad jag erbjuder

Jag har fått in fler förfrågningar om makeup som paket att köpa i webbshoppen och givetvis kan jag lägga till alla olika varianter. Vill du ha hjälp med makeup eller foto så hör av dig till mig så hjälper jag dig. Joanna.svard@gmail.com

Min guide till smokey eyes är nästan klar nu och ser fram emot att publicera den för den är väldigt efterlängtad. Inte minst av er men även av mig!

Är det något annat som du skulle vilja se mer av i bloggen?

 

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

3 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.