Fotografi,  Livsstil,  Plåtning/Photoshoot

Plåtning & Second hand | Weekend

Äntligen söndag och dags för plåtning! Det ska bli en romantisk plåtning på en mycket vacker plats och med riktigt härliga människor. Dessförinnan ska jag till Frid & Fröjd Stockamöllan och plocka upp lite rekvisita till plåtningen som äger rum på fredag. Jag är den tilltänkta makeupartisten och ska få den stora äran att sminka underbara ekoprinsessorna från Sustainable Influencers Tess Waltenburg och Jennie Sjölin där jag och fotograf Gisela Ackerup äntligen ska få jobba tillsammans.

Lästips – så gör du bivatten!

Jag har gjort flera stationer med bivatten för att bina ska få i sig tillräckligt denna torra sommar. Läs gärna mer i mitt inlägg om hur du kan skapa ditt eget bivatten för balkongen eller trädgården.

Second hand när det är som bäst!

Igår lördag var vi på Erikshjälpen i Höör som bytt lokal till en mycket större med fantastisk sortering och display av varorna. Jag fyndade ett förkläde, spets och ett stort överkast som jag ska använda som duk på altanen. Magisk i turkosa och gröna nyanser! Jag hittade även en halsband i metall och kristall som jag bara inte kunde motstå. Perfekt för kommande plåtningar och stundande sommarkalas. Älskar att handla second hand! En vet aldrig vad som finns i butiken och blir alltid glatt överraskad av variationen och de underbara sakerna från förr som skapar en känsla av nostalgi.

Vi fann en helt underbar soffgrupp med en soffa och tre fåtöljer i blommig rosa plysch med träram som vi inte kunde motstå. Dessa möbler kommer att pryda ovanvåningen perfekt. Det är fantastiskt att handla second hand – nytt liv för dessa möbler i ett hem där de kommer bli älskade. Jag tänker att vi ska måla träramen i en grå nyans och detsamma med bordet (som vi ännu inte har en aning om vilket det kommer att bli!). Jag frågade er på Instagram Stories om vilken färg jag skulle måla mitt vitrinskåp som innehåller all min hudvård och kroppsvård. De flesta av er tycker grått så jag kanske ska matcha detta med soffgruppen så blir det riktigt fint. Perfekt sommarprojekt!

1

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.