Livsstil,  Organisering

Organisering & Planering

Organisera är bland det bästa jag vet! Helgen har spenderats med att städa, rensa i garderoben, sortera kläder i plagg och färgordning samt sortera makeup så att det är snyggt på kontoret. Det brukar börja med att jag sätter mig i sängen med datorn och skriver ner min checklista för dagen och sedan går vi tillsammans genom och ser vad vi behöver hjälpas åt med. Utöver det har vi tillsammans möblerat om i sovrummet och vardagsrummet på ovanvåningen i vårt fina korsvirkeshus. Underbar känsla att ligga i sängen och känna sig redo inför en ny vecka.

Det kommer att bli en spännande ny vecka, vi har ett fullspäckat schema med förberedelser inför lördag då min syster gifter sig. Måndagens to do är redan avklarat så nu ska jag redigera en video till YouTube.

Måndag
Jobb med möten. Konditionsträning på kvällen och promenad med Sushi.✔️

Tisdag
Jobb. Event på kvällen.

Onsdag
Möten och sedan förberedelser vid lokalen.

Torsdag
Jobb och sedan övning i kyrkan. Träning.

Fredag
Jobb och mötesmaraton. Förberedelser med dukning i lokalen. Måla naglarna och mysa tillsammans vi tjejer.

Lördag
Bröllop

Söndag
Vila och yoga. (Julpynta)

 

Vi ska ha julen i år så mycket av den gemensAmmaplaneringen gällde så klart vad som behöver göras inför att hela släkten kommer hit. Nu har vi gjort det första steget, att städa och möblera om. Vi har dock inte hunnit pynta något ännu. Har du julpyntat?

 

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.