Ansiktsbehandling,  Eco Beauty Shop,  Livsstil,  Makeup artist

Ny hemsida | Eco Beauty Shop

Inlägget innehåller reklam för min webbshop Eco Beauty Shop

Vår nya hemsida

Äntligen är det dags att lansera min nya hemsida för mitt företag. Jag har byggt den själv i WordPress och WooCommerse och är fantastiskt stolt över mig själv. Den är snyggare, bättre och mer interaktiv än den förra. Jag ville ha in nya funktioner som Önskelista, Hudvårdstest och Foundationtest som kommer att rullas ut inom kort. Hoppas verkligen att alla underbara kunder kommer att gilla hemsidan.

 

Cred: Jonny Svärd

Jag erbjuder nu också en hel meny med ansiktsbehandlingar och hur du bokar mig som makeupartist. Alla produkter är ännu inte uppe på hemsidan men kommer upp allteftersom vi hinner ta nya bilder.

Cred: Jonny Svärd

Gå gärna in och kika på www.ecobeautyshop.se

Jag älskar att vara kreatör och få dig att se på dig själv på ett nytt sätt. Ett accepterande sätt där du ser din egen skönhet. Jag gör modevisningar, fotograferingar, utbildar i makeup och gör bröllopsmakeup. Har du ett event planerat och behöver en makeupartist, hör av dig till mig så kommer du att bli riktigt nöjd.

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.