Livsstil,  Mat / Dryck

Min fredag ❤

Idag är det äntligen fredag och efter en bergochdalbana till vecka känns det otroligt skönt med helg. Min vecka blev inte direkt som planerat men nu känns det skönt att jag tagit mig genom den. Hur har din vecka varit? Blev den som du hade tänkt dig?

Min älskade kise mår nu bra och allt är okej. Så viktigt för mig att mina familjemedlemmar mår bra annars mår jag inte bra. ❤

Lunch

Det blev underbar Sashimi till lunch och jag njöt till fullo. Hade gärna ätit detta oftare om man kunde få det upphämtat i egen matlåda. Gillar verkligen inte all förpackning som blir av att äta hämtmat. Speciellt när det inte går att återanvända.

Bio: The Shape of Water

Ikväll ska vi på bio och jag ser verkligen fram emot att äta popcorn och mysa med min fina man. Vi ska se The Shape of Water, har du sett den? Dela gärna med dig av dina tankar!

Jag tänkte att jag ska skriva en recension av filmen om jag blir inspirerad. Skulle du vilja läsa om mina tankar efter att ha sett filmen?

Helgens planer

Imorgon ska jag sitta i en panel för POSK och vi ska genomföra vårt årsmöte. Efter det blir det en mysdag hemma med inspelning av en ny video och jag ska sammanställa min Smokey Eye guide. Så roligt och efterlängtat!

Söndagen ser ungefär likadan ut och jag ska ordna upp lite saker i trädgården som måste fixas. Jag ska elda och grilla lite korv till lunch. Enda gången jag gillar korv är grillkorv i trädgården. Det smakar fantastiskt!

Nu ska jag bege mig mot Lund och ta en kaffe innan bion.

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.