Hållbarhet,  Livsstil,  Miljöfrågor

Miljöprojekt | Miljöutbildning Grund

Jag är nördigt intresserad av miljöfrågor och vill hela tiden veta mer och få tips på vad jag kan göra för miljön. Jag vill kunna omsätta dessa kunskaper direkt i vardagen och göra det till en del av min livsstil.

Miljöutbildning

Just nu arbetar jag med ett miljöprojekt där vi tar fram en utbildning för företag och privatpersoner som vill bli miljömedvetna. Utbildningen är tänkt som ett led i företagets kvalitetssäkring när de blivit miljödiplomerade av Miljödiplom Syd.

Upplägget på utbildningen

Det är ett spännande projekt som nu är organiserat och strukturerat med innehåll och layout. Det som är kvar nu är den kreativa fasen med videoskapande, klippning och redigering. Jag tycker så mycket om att ta hand om hela projekt som projektledare där hela processen blir synlig och att sedan få djupdyka ner i varje del.

Snart semester

Det här är slutspurten innan semestern och det ska bli skönt att kunna färdigställa samt avsluta ett stort projekt före semestern. Ska bli så kul att se den färdiga produkten!

1

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.