midsommarledig
Livsstil

Midsommarledig | Njuter

Nu är det snart midsommar och jag är midsommarledig (yay!). Just nu sitter jag en stund i soffan och tittar på ”En plats på landet”. Våra midsommarplanerna är satta i rullning och både jag och Jonny är lediga i morgon för att förbereda midsommarfesten vi håller i på fredag. Det blir knytkalas perfekt för att inkludera alla och mysigt när alla tar med sig sina midsommarfavoriter.

Sushi (the dog) har toksomnat i soffan och ligger och snarkar, såå mysigt. Tvätten hänger fortfarande framför spisen och golvet är dammigt men just nu känns det så skönt att sitta här och njuta av att vara ledig.

Att vara ledig

När man är ledig kommer kreativiteten tillbaka och lusten av nya projekt. Livsfarligt att vara ledig helt enkelt! I sommar har vi inte satt några fasta planer men det skulle vara trevligt att måla allrummet klart. Det jag också vill göra är att se film, tiobio hemma med popcorn i soffan. Gärna med Sushi uppkrupen i knät och en god kopp grönt te.

1

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.