Livsstil

Ledighet & tacksam för nystart

Jag tog ledigt hela December från blogg och i princip alla sociala medier för att umgås med familjen och hitta ny energi. Från att vara helt slut med ingen energi så är jag nu redo för 2018. Mer redo än någonsin och jag känner mig hel för första gången på väldigt länge. Mina nyårslöften handlar alla om att ta hand om mig själv och göra det som jag tycker om. Det jag kräver av mig själv är långt mycket mer än vad jag skulle kräva av någon annan och jag är värd att må bra. Jag bryr mig mycket om mina medmänniskor och vill gärna att alla ska ha det bra. Kan jag hjälpa till så gör jag det och det vill jag fortsätta att göra men inte på bekostnad av mig själv. Det har varit den stora insikten och jag kommer att vara mycket mer snäll mot mig framöver. Det är jag värd!

2017

Tack 2017 för all skit som du kastade på mig, det har gjort mig starkare och nu i efterhand är saker och ting så mycket klarare. Nu kan jag i lugn och ro gå vidare till nästa kapitel och att vända blad har aldrig känts mer rätt.

Mina tips till dig som just nu är mitt uppe i något jobbigt är att det jobbiga kommer att ta slut. Livet går vidare och du kan slå dig fri från allt som håller dig tillbaka.

Läs ljudböcker

Jag har under tiden lyssnat på ljudböcker under december och specifikt på Omgiven av idioter och Omgiven av psykopater, båda skrivna av Thomas Eriksson. Jag har jobbat på att accepterat den jag är, är stolt över mig själv trots mina många brister och mina misslyckanden. Ur dessa många misslyckanden kommer det komma något bra. Inte bara för att det magiskt händer utan för att jag alltid utgår från att göra gott. Nu vet jag också vad jag ska passa mig för eftersom jag känner många känslor. I mitt liv vill jag inte ha känslokalla människor med psykopatiska drag. Jag är värd kärlek, värme, lycka och riktig vänskap. Det är du också!

Kram till dig från mig!

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.