Livsstil

Hygge & Julklapsstips

Hej finaste,

Det är dålig uppdatering hittills denna vecka på grund av migrän sedan i måndags. Hoppas verkligen att jag mår bättre snart. Preppar inför morgonens möte med te i soffan och ska leta upp en bra film att se på. Så här års är jag sugen på The Holiday om och om igen. Gärna med Ben & Jerry’s, mmm. Ska nog ha en skopa glass och leta upp filmen. Var så pepp i början av veckan och nu har snart halva redan gått men ibland behöver kroppen och huvudet vila. Vid denna tiden på året skulle jag kunna sitta invirad i en filt och dricka te jämt. Varför ska man ut i kylan och trängas för julklapps-shopping, när det är mycket skönare här i soffan?

 

 

 

Cubus har just nu medlemserbjudande på sweatset för 299kr per set. Rött är snyggt till jul men annars? Marinblå känns mer jag och mer användbart.

Vad önskar du dig i julklapp? Sminkprodukter, nya borstar eller hudvård? Jag önskar mig ekologiskt mysset från Cubus, doftljus (vill gärna göra egna!) och testa ny lite mer avancerad hudvård. Är sugen på Tata Harper, Michael Todd och en Soniclear/Clarisonic. Har (hör och häpna!) inte testat dessa ännu även om jag testat andra märken.

Nu blir det filmmys!

Xo Joanna

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.