Home for Christmas julkula
Alla inlägg,  Personligt

Home for Christmas & 2021

Hemma till jul är en helt underbar serie på Netflix som jag och Jonny slukat ikväll. Rekommenderar denna serie varmt. Alltså den var så bra att vi inte ville att den skulle ta slut och när sista avsnittet slutade ganska abrupt så tittade vi på varandra. Som tur är så släpps säsong 2 redan i morgon och vi kan knappt vänta. Vilken grym fredag med På Spåret och säsong 2 av Hemma till jul. Supertips om du vill ha julkänsla och något mysigt att titta på under lediga dagar.

Home for Christmas på Netflix

Julledighet

Helt underbart med lediga dagar i jul. Åh, bara njuta och göra det som känns inspirerande och avslappnande. Så jag ska njuta av att ta ett bad med väldoftande badbomb från härliga Lush mitt på dagen, plantera i trädgården eftersom det fortfarande är mild väder i Skåne och äta god mat.

Ser så fram emot att ta upp kameran för min skull, för att inspirationen infinner sig. Jag har en stor längtan efter att vara kreativ och fånga ögonblicken.

Plan för 2021

Jag började skapa en plan för 2021 och den börjar ta form där jag har lagt in tid för mig själv allra först. Min intention för det komman de året är att vara närvarande. Jag har planerat in dagar i början av året för att sätta mål, både personliga och karriärmässiga. Ett av målen som är övergripande är balans. Balans för att livet är mer än jobb även om jag älskar att jobba, vara engagerad och skapa. Har du mål för 2021?

Jag hoppas att det nya året kommer med lösningar på den pandemi som vi befinner oss i. Jag ser fram emot att krama nära och kära men väntar till det är safe. Det viktigaste är inte att ses utan känslan av kärlek som finns inom oss. En känsla som växt hos mig detta året är att livet är för kort för att slösas på andra människors förväntningar, åsikter och förutfattade meningar. Det kommer alltid finnas människor som inte vill ditt bästa och missförstår. Lägg inte din energi där utan gå din egen väg. Lita på kompassen inom dig. Sätt dina egna gränser och lägg fokus på att utvecklas.

Denna tanke är nog den som går mest stick i stäv med PR, SOME och allt som har med marknadsföring och att driva företag. Jag står inte ut med att behöva hantera människors maktmissbruk, desinformation och missförstånd som felaktigt går ut över människor. Haters gonna hate. Rise above.

Jag avrundar denna kvällens tankar här så hörs vi snart igen.

Puss

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.