Livsstil

Grain & Krock

 

Förra veckan gick utan att jag hann med att uppdatera här. Terminen är i full gång och jag håller på att ta fram ny verksamhet inom distans, agerar it-stöd och intervjuar nya ledare. Det är härligt att få träffa så många inspirerande människor och få vara en del av deras utveckling framåt.

I fredags krockade jag på väg hem från jobbet. Min första krock. Det var riktigt obehagligt men skönt att ingen kom till skada. Har fixat med försäkringsbolag och allt som ska redovisas. Jag tog bilder efter händelsen vilket känns bra nu när jag ska skriva ned vad som hände. På kvällen kom Sara med sin nya lilla valp Walle och vi busade och myste hela kvällen med På Spåret.

Lördagen bjöd på styrelsearbete hela dagen på Stiftsgården Åkersberg. Har nästan glömt hur mycket jag tycker om den platsen. Frihetens kapell fascinerade mig redan som liten, maten var lika god som vanligt och stämningen lika mysig som alltid.

Plåtning

Väl hemma var jag helt slut och fick vila upp mig innan vi körde igång med photoshoot med Mathilda och Nicho som ville ha bilder till CV. Jag sminkade Mathilda och vi hade en härlig kväll. Jag somnade i soffan när de andra tittade på två avsnitt av Black Mirror.

Ett av resultaten från plåtningen är bilden ovan med grain. Vet inte riktigt vad jag tycker om grain som effekt men tycker att det blev fint till den drömmande motljusbilden.

Lika som bär. Kusiner i alla fall!

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.