Livsstil

Fredagsfeeling <3

Idag är det äntligen fredag och det är bästa dagen på veckan. Livet känns på topp och allt känns möjligt. Det ska vi fira med På Spåret ikväll och god mat.

Vilken respons på nya hemsidan för Eco Beauty Shop

Veckan har bjudit på enormt fin respons på nya hemsidan och jag är så glad och tacksam för alla som har hört av sig. Känns magiskt att ha så fina kunder och vänner!

I helgen kommer jag att lägga till fler produkter i butiken och det kommer fler fina bilder på butiken.  Jag vill verkligen skapa ett härligt community där vi kan prata skönhet och produkter. Mitt mål är att vi ska hjälpa varandra att hitta nya favoriter och våga vara kreativa.

Nu kan du även skapa en egen önskelista med produkterna som du vill spara. Enkelt, smidigt och så roligt!

 

Helgplanering

Helgen bjuder på fix hemma under lördagen. Jag ska börja förbereda våren så smått och flytta lite möbler i trädgården. Vi har en pergola som behöver flyttas från uppe vid huset ner till gräsmattan vid dammen. Sedan ska det planteras klätterrosor vid alla ”väggar” i pergolan, det kommer bli sagolikt fint. Jag som älskar rosor! Längtar så efter att gå med morgonkaffet barfota i gräset och lukta på alla mina fantastiska rossorter. Det är ljuvligt!

 

 

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.