Livsstil

Försommar | Influensan

Idag mår jag äntligen lite bättre! Är fortfarande rosslig i halsen och trött i kroppen men känner mig tusen gånger bättre än igår. Det var verkligen en riktig dunderomgång med influensan som jag fick. Hoppas att friskheten håller i sig. Veckan som jag legat sjuk har verkligen bestått av 70% sömn. Helt otroligt hur man kan sova så mycket som jag gjort och hade feber senast i söndags. När jag inte sovit så har jag tittat på serier, först The Handmaid’s Tale och sedan Nashville som jag fastnat för. Otroligt mycket mer lättsam men också underhållande med musik och kärlek, vad mer kan man önska sig när man ligger sjuk hemma? Jag var nöjd i alla fall!

Vi firade inte Valborg igår utan käkade bara lite gott och tittade på film istället. Det passade mig perfekt även om jag gärna ville träffa lite nära och kära efter att ha varit instängd en hel vecka. Det ska bli så skönt att komma tillbaka till jobbet. Längtar verkligen!

Spännande hjärteprojekt

Snart kan jag berätta om ett roligt projekt som startar på söndag och jag hoppas att jag kan visa er massor av roliga bilder. Mer om det snart! Ooh! =)

 

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.