Fotograf

För varmt för att sova och snyggt flöde på Instagram

Jag sitter i sängen med ett svagt ljus från lampan som är tänd. Fönstret står på vid gavel och jag svettas. Det är sommar i luften och värmen är påtaglig. Som en konsekvens av värmen har jag inte kunnat fokusera på att redigera som tänkt ikväll. Det blev inte bra, jag gjorde om och sedan igen och en gång till. Det blev antingen för grön grönska eller för gul grönska eller alldeles för grå och dassig. Det är verkligen inte lätt att få till en snygg redigering från grunden. Ännu svårare att bestämma sig för en stil och konsekvent redigera efter den.

Jag kommer fortsätta att gilla olika redigeringsstilar men efter mycket research och övning i Photoshop så tror jag mig ha hittat min väg.¨

Kurs: Hitta din stil i Photoshop

Tack varje Elin Kero och kursen Hitta din stil i Photoshop så har jag lärt mig massor. Nu längtar jag efter nytt kapitel som släpps nu på onsdag. Hoppas att fler knutar kan lösas upp då så att jag kommer vidare i min process.

Snyggt flöde på Instagram

Resultatet av dagens redigering av en sommarkväll tillsammans med min bästa vänner. Han bakom kameran syns inte så väl just på bild men han finns där och det betyder allt. Jag har redigerat bilder länge men när det kommer till Instagram och mitt eget flöde är det som att det låser sig. Jag älskar att redigera bröllop, mode och skönhetsbilder för de vet jag hur jag vill att de ska se ut och uppdragen har oftast en beställare.

Hur tänker du när du redigerar dina bilder och postar på Instagram? Är ett snyggt flöde viktigt för dig?

Kram så länge

1

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.