Alla inlägg

Fairy Lights & 

Idag fick jag upp mina fina Fairy lights med snöflingor över skrivbordet och så fint det blev. Jag var på lunch med mamma, skönt att komma ut i civilisationen efter att ha varit hemma så länge. Vi gick på en föreläsning om psykisk ohälsa som var väldigt gripande. När vi kom hem till mamma efter föreläsningen var jag helt slut och somnade på soffan. Jag sov i två timmar innan mamma väckte mig för middag. Det tog så mycket på krafterna att äta lunch och vara på en föreläsning i en timme. Jag kan minst sagt säga att jag inte känner mig som mig själv. Alla vill ge goda råd om vad jag borde göra för att underlätta för mig men det är svårt att ha ambitionen och drivet som jag har och inte få utlopp för den kreativiteten. Jag vill inte vara sjuk, jag vill gå till jobbet. Jag vill må bra och känna glädje men just nu känner jag inget. 

Läkare och personer som varit i samma situation säger att det tar tid. De säger att jag ska ta hand om mig och säga ifrån, att tänka på mitt bästa. Vad är mitt bästa? Jag har alltid orkat mer än andra och haft högre mål. Jag vill åstadkomma något annars känner jag ingen mening. Utan mening utan mål då finns inte lusten eller glädjen för mig. 

Känns skönt att skriva och jag är glad över att kunna uttrycka mig här. Jag är överväldigad med allas värmande kommentarer och vänliga ord. Det betyder mycket. Mycket mer än ni kan ana. 

Kram 

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.