Eco by Sonya Extreme Exfoliant Glove
Alla inlägg,  Peeling

Extreme Exfoliant Glove

Extreme Exfoliant Glove

Nu när kylan verkligen biter i näsan på morgonen behöver jag ta hand om min hud. Snön faller just nu utanför fönstret. Det är nu huden börjar krångla för mig med torra partier, sprucken hud och allmänt obehag. Eftersom jag är så torr denna tid på året och det enda som hjälper på mig är exfoliering så är jag noga med att få in det i min rutin. Framförallt att jag efteråt sedan smörjer in mig med något återfuktande och återfettande.

Så här gör jag

Jag har använd Extreme Exfoliant Glove från Eco by Sonya i flera år utan att tröttna på den. Nu vill jag tipsa dig om den. Äntligen en riktigt bra vante som är enkel att använda. Du trär på handen för att sedan exfoliera din kropp med. Observera att den endast är avsedd för kroppen och inte ansiktet. En annan fördel är att den är enkel att hålla ren. Jag rengör den genom att köra den i tvättmaskinen på 60 grader och den är som ny igen på samma sätt som jag tvättar mina ansiktshanddukar.

Tips

Så det går fint att använda Extreme Exfoliant Glove enbart med vatten. Framförallt tycker jag om att använda den tillsammans med en mild oljebaserad tvål eller M Picaut Body Peeling som både exfolierar med fysiskt med skal av och kemisk med hjälp av. Efteråt rekommenderar jag att du sen smörjer in dig efter din exfoliering med något som ger din hud ordentligt med fukt. Jag rekommenderar dig att använda Coconut Body Milk som är en ekologisk bodylotion med fina ingredienser från samma märke.

Eco by Sonya Extreme Efoliant Glove finns att köpa på Softskin.se 

Recension

Sammanfattningsvis så rekommenderar jag verkligen denna grymma skrubbvante eftersom den exfolierar ordentligt. Som ett resultat av min användning av Extreme Efoliant Glove har jag fått otroligt mjuk och len hud trots min psoriasis. Mest anmärkningsvärt är skillnaden i huden under överarmarna där många får knottror och så även jag om jag svarvar med skrubbning. Framförallt kombinationen med skrubbvante och en riktigt bra bodylotion gör underverk för min hud.

Betyg ★★★★★ 5/5

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.