Alla inlägg

English Cottage in Skåne

Följande inlägg skrev jag för snart ett PR sedan – så mycket har hänt och vi har blivit man och fru. Mäklarbilderna från innan vi köpte huset kommer upp hör snart och efter-bilder på vardagsrummet. 

Äntligen är det vårt! Som vi har längtat, letat och gått på visningar. Säkert över 50 stycken. Sedan barnsben har jag drömt om ett korsvirkeshus och när vi såg detta kunde vi inte tro att det kunde bli vårt.
Det var många på visningen och vi hörde runtomkring hur det surrade positiva kommentarer och frågvisa spekulanter. Vi tar det för jag älskar det, sa jag till Jonny direkt när vi fick en stund för oss själva och han instämde. Vi bestämde där och då att vi skulle ha det till varje pris. Vi lade ett bud direkt och bad mäklaren att ta det till säljaren som efter två omskakande dygn accepterade budet. Visningen var en torsdag, de accepterade budet på lördagen, på tisdagen skrev vi papper och två veckor därpå är det nu dags att flytta in.

Ett fantastiskt korsvirkeshus med en känsla av English Cottage gör det till en riktig estetisk pärla med uppvuxen trädgård och massor av möjligheter för trädgårdsnörden, dvs jag!

Nu väntar lite renovering och piff inför inflytt av både familjen och ecobeautyshop & SPA.

To be continued…

XO Joanna

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.