Alla inlägg,  Personligt

En (o)önskad kattunge

I lördags när vi var på väg till Erikshjälpen för lite second handshopping så hittade vi en (o)önskad kattunge i skogen precis vid vår grusväg. Liten, uttorkad, kall och otroligt söt. Jag fick långt om länge tag i henne med hjälp av Sushi, the rescue dog, som hon numera kallas.

Ni vet ju hur svårt det varit i sommar med först vår lilla katt Saltis som blev påkörd och dog veckan efter midsommar. Ett par veckor därpå blir Cognac en av två systrar som vi haft sedan vi flyttade hit även hon påkörd, hon klarade sig inte och vi fick avliva henne. En tung sommar. Mycket tårar och förtvivlan. Känslan av saknad, längtan och alla fina minnen i ett.

Tacksam

Kattungen som nu kom in i våra liv helt plötsligt väckte allt till liv igen och jag var känslomässigt ur balans resten av helgen. Nu känns det bra. Hon har hittat hem och vi har funnit en mening med allt det där hemska som hänt. Jag har matat henne var tredje timme och hon sover hos mig som en pytteliten kattbebis. Så tacksam för att vi kan ta hand om lilla pyret (vi vet inte vad hon ska heta) och för att du hittat ett permanent hem att trivas i. Har du ett bra kattnamn till henne så föreslå gärna bland kommentarerna.

Namn på önskad kattunge

Det var en väldigt önskad kattunge även om vi inte själva valt att skaffa en till just nu. Men som det kan bli och det känns faktiskt helt rätt. Men vad ska hon heta? Sotis, Doris, Gertrud är ett par av de namn som vi fått förslag på via Instagram. Vad tycker du?

Självklart ska hon få stanna hos oss!

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.