Livsstil

Ekologiskt påskgodis i påskägget

Min typ av påskgodis!

Det är på påsken som vi äter mest godis och jag kan inte säga att jag bidrar så mycket till denna konsumtion eftersom jag är en Alien som inte tycker om godis (ja du läste rätt!). Jag vill hellre få kreativt och ögongodis i form av ekosmink. Jag är kär i läppstiften från puroBIO! De är krämiga, otroligt pigmenterade och i så fina färger men önskar ännu fler.

Idag firar vi påsk som vi brukar med ett byggprojekt hos mina föräldrar. Vi bygger och lagar mat om vartannat precis som den medelhavsfamilj vi är. Dagens projekt är en farstukvist i furu för att skydda mot väder och vind. Älskar verkligen att umgås tätt med familjen under hela dagen och förbereda mat, grilla och bygga. Påsken handlar för mig, precis som alla högtider om att umgås med familjen och äta gott.

Vi firar påsk med lamm och ska grilla den med vitlök och örter. Så gott! Till det serverar vi min tzatziki med massor av vitlök (det bästa som finns!) och gratäng alternativt rötfrukter rostade i ugnen. Till förrätt blir det dadlar och lite annat smått och gott som oliver.

Just nu ligger Sushi (min vovve) och snarkar vid mina fötter och vi diskuterar vilken sallad vi vill ha till. Nu ska vi duka och förbereda det sista innan det är dags att börja grilla. Underbara ledighet!

Ikväll ska jag fylla de IKEA-möbler som vi köpte i veckan och skruvade ihop igår. Vi investerade i nya vitrinskåp så att vi kan komma i ordning i vardagsrummet. Det blev så snyggt! Jag gillar verkligen de guldiga detaljerna i handtagen och knopparna.

Hoppas att du har en mysig påsk oavsett vad du gör!

1

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.