Makeup,  Makeup artist

Crimson RED Lips | Makeup of the day

Bas

puroBIO BB Cream 01

Neve Cosmetics Velvet Matte

Neve Cosmetics Flat Perfection Light Neutral

puroBIO Bronzer 01

puroBIO Rouge 02

 

Ögon

Neve Cosmetics Flat Perfection Fair Neutral över ögonlocken

puroBIO Bronzer 01 som skuggning i globlinjen

puroBIO Volumizing Mascara

Neve Cosmetics Brow Artist London Ash

 

Läppar

puroBIO Lipstick 07 Crimson Red

puroBIO Läppenna

Örhängen från Myriam Jabert Jewelry

Läppstift puroBIO i nyansen 07 Crimson Red.

Röda läppar är perfekt för att pigga upp vardagen! Nu i februari behöver jag verkligen något som piggar upp när det är kallt och mörkt. Så här långt denna vecka har jag haft olika röda läppar tre av fyra dagar. Jag fick många komplimanger för denna look och roligt att något så enkelt blir så effektivt.

Basrutin

Jag har sminkat mig med puroBIO BB Cream i nyans nr.1. Ovanpå pudrat med Neve Cosmetics Velvet Matte eftersom jag blir glansig lätt så är det viktigt att fixera med puder. Därefter borstar jag lätt över med puderfoundation från Neve Cosmetics i nyansen Light Neutral som ger lite extra täckning och försäkrar att det håller hela dagen. Min perfekta bas som fungerar för alla tillfällen.

Det som gör stor skillnad är bronser! Jag applicerar med en fluffig puderborste i hårfästet och från toppen av örat ner mot munnen för att forma ansiktet lite. Ingen hård contour utan det här känns fräschare. Rouge är ett måste och här har jag använt mig av puroBIO i nyansen 02. Basen är för mig det viktigaste för vad du än gör sedan så kommer det se snyggt ut tillsammans.

 

Vad vill du se mer av i bloggen? Kommentera gärna!

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.