Hår,  Hårvård

Hårmodell Bruns Frisörer | Crazy Colour Hair Model

Före förvandlingen. Är så spänd!

Today is the day! I’m sitting in the hairdresser chair at Bruns Frisörer in Lund. The lovely hairdresser Jenny is going to use herbal hair colour on me. I am so excited and also afraid… See you soon!

Idag sitter jag i frisörstolen på Bruns Frisörer i Lund för att vara deras hårmodell för dagen. Min frisör Jenny har en tanke om en riktig förvandling och snart får ni se resultatet. Bruns har en helt underbar salong mitt i Lund vid Knut den stores torg med en känsla av spa och härlig gemytlig stämning. Deras gästlärare för dagen kom från Green Heads i Stockholm och var superhärlig. Alltid härlig stämning med kreativa idéer och lyhörda frisörer, vilket är superviktigt för mig som ofta blir missnöjd eftersom jag har en specifik idé och upplever att det är få som verkligen lyssnar på kundens önskemål. Det funkar alltid med Bruns, är alltid nöjd och skickar alla jag kan dit.

Xo, Joanna

Spara

Spara

Spara

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.