Alla inlägg

Challenge | 21 InstaPhoto #21InstaPhoto

Imorgon startar mitt nya projekt för Instagram Challenge 21 InstaPhoto #21InstaPhoto. Jag ska alltså posta 3 bilder om dagen (!) vilket blir 21 bilder på en vecka. Jag älskar Instagram och all inspiration som jag får av andra men också att själv kunna inspirera. Jag producerar så mycket material som jag vill dela! Häng med du också och jobba för att få igång din Instagram. Tagga #21InstaPhoto

Grymt kul om du också vill vara med, tagga mig gärna!

För mig som för många är det viktigt att mina bilder följer ett tema vilket också ofta är temat för hela Instagramkontot. Jag har fokus på Skönhet och i synnerhet makeup eftersom jag är makeupartist.

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.