Livsstil,  Organisering,  Planering

Bullet Journal | BuJo

Inlägget innehåller annonslänkar till min webbshop Eco Beauty Shop

Min favoritpalett från puroBIO och boken How to Bullet Plan.

Jag har förälskat mig i planeringsverktyget Bullet Journal, av många anledningar. Det är kreativt, enkelt och ett komplett verktyg för att samla alla mina listor. Här kan idéerna flöda och jag vet att allt finns kvar och är enkelt att hitta när jag behöver en idé.

BuJo med Emilia Westerström

Min inspirationskälla kommer från grymma tatueraren och Bullet Journal-gurun Emilia som bloggar på www.emiliawesterstrom.se. Hon höll en minipresentation om BuJo på Influencers of Swedens Instagram-story förra tisdagen. Storyn är sparad så gå in och kika på den för att få inspiration, https://www.instagram.com/influencersse/. Jag hade nöjet att fika med Emilia idag och fick så mycket mer information och hon kommer även att erbjuda kurs i Bullet Journaling för sådana som mig som är helt gröna, vill veta mer och lägga till enkla kreativa utsmyckningar. Så pepp!

Jag drömmer om en blommig Bullet Journal med tema rosor, makeup och INCI-listor. Återkommer när jag hittat en anteckningsbok. Tänkte att jag ska dela med mig av min progress med en miniserie. Är det något du vill läsa om?

Alla hjärtans dag

I morgon är det alla hjärtans dag och vi ska fira med god mat. En mysig dag hemma men djuren, tända ljus och en bra film. Perfekt! Jag önskar mig ett hav av rosor, som vanligt och en kanna hallonté. Det ska jag toppa med kokospopcorn och min sammetsdress i chockrosa. Jag längtar! Jag funderar på vad jag ska ha på mig i morgon, inte för att det är superviktigt utan mest för att jag känner för att ha på mig något fint. Det var längesedan festsäsongen med jul och nyår så jag behöver piffa till den gråa vardagen lite. Paljettkjol? Klänning? Nja, vi får se! =) Håll utkik i morgon så ska jag posta min OOTD. 

Nu ska vi se ett serieavsnitt utav Blacklist och sedan sova!

Puss så länge,

1

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.