Hår,  Hårvård

Resultat Hårmodell | Crazy Colour Hair model

 

 

Vill du se min före bild så kika in här.

Nu är jag alltså rödhårig med enbart pigment från växtfärg. En vårdande färg som lägger sig runt hårstrået och som skyddar håret och ger det glans. Det betyder att varje gång man färgar med växtfärg så får håret en rejäl inpackning och blir bara finare och finare till skillnad från konventionell hårfärg.

Det första jag möttes av när jag kom in i salongen på Bruns var en exalterad frisör som ville färga mitt hår rött. Jag har haft en dröm om rött hår sedan jag var liten och tänkte mig ett rött svall, ett svall utan för varma toner. Då säger min frisör, Jenny,  att vi ska lägga varma orangea toner i längderna och jag tänker att okej vi kör. Jag var livrädd och tänkte att jag absolut inte kommer att passa i det för jag gillar inte varma nyanser på mig. Nu så här i efterhand kan jag tycka att det är snyggt även om jag inte trivs i det. I nästa inlägg ska ni få se min egen magiska förvandling av mitt hår efter att jag kom hem från Bruns så kände jag mig som clownen Pennywise, inte riktigt vad jag hade visualiserat.

Vi hade en så trevlig dag på Bruns med gott kaffe, massor av skratt tillsammans med min fina frisör Jenny som tidigare var ägare på Big Hair Mama på Kristianstadsgatan i Malmö, faktiskt samma salong som jag gick till före Bruns. Tack till Jenny och Bruns Frisörer för en magisk upplevelse!

Som tack fick jag härliga schampo nr.4 och en deo – den är så himla bra.

 

I had a lovely time as a hair model for crazy colour at Bruns Frisörer in Lund. Now I’m a red head!

Xo, Joanna

 

Spara

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.