makeupartist, Brudmakeup, bröllopsmakeup

Brudmakeup, Hår & Priser

 

Varje bröllop är speciellt och det är underbart att få sätta sin personliga prägel på varje detalj. Du som brud har dina egna önskemål om stil, tema, brudmakeup, hår, förberedelser och plats. Jag anpassar mig efter dina önskemål och finns för dig under hela resan.

När du bokar brudmakeup hos mig ingår det alltid en konsultation. Det för att du ska känna dig trygg och riktigt nöjd med din makeup. Jag kommer till dig på bröllopsdagen, på den tid och plats som du önskar.

Skicka mig ett mejl med ert datum, tid och plats för stora dagen. Där får du gärna bifoga en bild på dig och skriva dina önskemål samt om du har en inspirationsbild med stil, makeup eller något annat som du inspireras av för ditt bröllop.

Prislista
Bröllop – Brudmakeup & Hår

Brudmakeup 3995 kr

Brudhår 1,5h 1995 kr

Grooming på brudgum 1495 kr

Tärnmakeup 2595 kr

Tärnhår 45min 1695 kr

Håruppsättning är endast bokningsbar i kombination med makeup.

Vi förbehåller oss rätten att göra prisändringar. Bokningar gjorda innan prisändring utförs till avtalat pris. För avancerade uppsättningar är ovan grundpriset för max 1h för bruduppsättning och 45min för tärnor/bröllopsgäst.

5 steg till en lyckad konsultation för din brudmakeup

  1. Spara inspirationsbilder på den typ av makeup och hår som du drömmer om.
  2. Tänk genom om din önskade makeup passar dig och hur du vanligtvis sminkar dig. Jag vill framhäva din naturliga skönhet och ge dig en härlig känsla inför din stora dag. Det viktigt att du trivs i den makeup som du önskar bära. 
  3. Ta reda på vilken tid du vill vara redo och klar med din brudmakeup och hår på din dag. Så kan vi planera för det. 
  4. Kom gärna osminkad, för du är lika vacker utan smink i mina ögon.
  5. Skicka mig gärna en bild på dig före konsultationen för din brudmakeup så planerar jag och lägger fram färgval jag tycker passa just dig. 

Hoppas vi hörs och ses!

Vänligen,

Joanna Svärd

epost: joanna.svard@gmail.com

12