Makeup,  Makeup artist,  Photoshoot,  Plåtning/Photoshoot

Bohemisk brudmakeup med glitter

I tisdags var det äntligen dags för en stylad bröllopsplåtning med bohemisk brudmakeup. Vi var på vackra Haväng bland djuren och med bästa teamet.

Temat för makeup och hår var boho-bride med massor av glitter. Jag valde varma toner i brunt, aprikos, rött och varm lila. Matchade det med guldglitter på locken och som fräknar på kinderna. WOW så fint!

Patinan på denna bilen är bara vad man kan drömma om. Vackert laxfärgad med toner mellan orange och gammelrosa. Som i en film där kärleksparet är på drive-in bio, sittandes på flaket och mumsandes på popcorn.

Puss puss!

Ljuset var så magiskt den här kvällen på Haväng. En blandning mellan varmt guldrosa och fluffiga krispiga moln. Jag ville inte åka hem…

 

 

Den vackra buketten gjorde @frokenofelia på Instagram. Färgerna, texturen och nyponen. Speciellt nyponen var eftertraktade av fåren i hagen och det var nära att vi blev av med en sidan med nypon som ett av fåren var sugen på.

 

Himmeln och hagen – båda magiska men tillsammans lite extra stämningsfulla. Tonerna i molnen är helt underbara!

Sen blev det mörkt och mysigt

bohemisk brudmakeup glitter

Glittret..alltså så fint med glitter! <3

romantisk måne

Månen visade sig från sin bästa sida.

pick-up wedding

Hur underbara är inte dessa bilder med så mycket kärlek och glädje <3
Bohemiskt hår  bohemisk brudmakeup
bohemisk brudmakeup
bohemisk brudmakeup

Vilken magisk kväll på Haväng igår med bästa Gisela och vackra brudparet. Tusen tack till alla som gjorde denna plåtning så underbar!

Makeup & Hår – Joanna Svärd @muajoannasvard

Foto – Gisela Malmgren Ackerup @giselaackerupfotograf

Blommor – Fröken Ofelia @frokenofelia

Bohemisk brudmakeup

Är du sugen på att bli sminkad av mig, kanske vågar du en bohemisk brudmakeup? Jag hjälper dig med makeup, hår och foto så att du kan känna dig extra vacker för din speciella dag. Läs mer om mina tjänster och brudmakeup här!

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.