Behind the scenes,  Makeup,  Makeup artist,  Plåtning/Photoshoot

Behind the scenes från Haväng

I tisdags var vi på Haväng för en stylad bohemisk plåtning. Gisela Ackerup fotade, jag fixade makeup och hår och fina Pernilla & Adis modellade. Perfekt nykära eftersom de hade varit gifta i två veckor. Jag tycker verkligen om att se behind the scenes. Det ger en härlig inblick i arbetet bakom de magiska bilderna som är resultatet av en plåtning.

Jag filmade lite klipp från plåtningen som jag klippte ihop till en mysig video. Du följer väl mig på YouTube? Joanna Svärd Organic PRO Makeup Artist  <3

Haväng

Vackra Haväng. Bland får, kor, hästar och lamadjur.

behind the scenes

Den urhäftiga bilen är Giselas pappas och patinan är bland det snyggaste jag sett.

lighting

Två vackra människor på samma bild med magiskt ljus.

Behind the scenes

behind the scene

Jag gillar verkligen sådana här bilder som berättar en story bakom storyn.

Magisk ljus

Hur fint är ljuset?! WOW!

Brudbukett

Vacker bukett från Fröken Ofelia som stod för alla blommor för plåtningen, helt underbara färger.

Se resultatet och alla bilderna här!

Det var en helt magisk kväll på Haväng, jag ville inte åka därifrån och jag längtar efter en ny plåtning där innan hösten kommer. Är det någon som är sugen på en gravidfotografering eller bröllopsfotografering i september så mejla mig asap, joanna.svard@gmail.com.

I morgon har jag en plåtning i studion med finaste Fanny Å. Häng med på InstaStories så får ni som alltid behind the scenes där direkt när det händer.

Jag blev tillfrågad om att medverka i en podd i veckan och jag blev såå såå glad. Det är en ny podd och hållbarhet och jag ser så fram emot att driva denna fråga vidare när det kommer till skönhetsprodukter. Det finns så mycket bra ekologiska skönhetsprodukter att upptäcka. Vad vill du läsa/se mer av här i bloggen? Kommentera nedan och tipsa mig om vad du önskar. Är så tacksam för alla tips!

1

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.