Personligt

Bakom badkaret

Bakom badkaret känns som en bra titel på en kriminalroman och lite så kändes det när vi flyttade badkaret idag. Vad som gömde sig där var i princip allt som fått chans att krypa dit de senaste 20 åren. Usch! Nu är det kliniskt rent och snyggt, så skönt. Saknar mitt badkar med lejontassar i vår tidigare lägenhet. Så enkelt att städa!

Just nu sitter jag i soffan och äter en sen lunch med mina älsklingar till djur. Mammas katt Aslan är också hos oss och sover däruppe tillsammans med Whiskey, vår stora katt. Så mysigt med huset fullt av djur! ❤️

Jag har sorterat mina paletter idag för att skapa lite ordning. Sen älskar jag att se alla skuggor utan att behöva öppna förpackningen till paletten. Så smidigt att se alla färger och komponera ihop en sminkning. Skönt att ha fixat!

Ikväll ska vi på fest och jag funderar fortfarande på vad jag ska ha på mig. Det för att jag känner för en sotning i färg men då behöver jag veta vilken outfit det blir. Hrm.. Känner för något bekvämt, som alltid nuförtiden.

Nu ska jag se till att få klippt det förbaskade gräset som växer så det kablar nu när regnet kommit för att stanna. Hoppas jag hinner ta någon bild på sminket sen med uppdatering om hur det går med outfit också.

2

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.