Influencer,  Livsstil,  Planering

9 | Veckoplanering

 

 

Monday funday är äntligen här och jag överlevde min takeover på Influencers of Swedens (InoS) Instagram igår. Vilken härlig respons jag fick! Tusen tack för alla fina kommentarer och frågor i DM. Kanske ska börja vlogga på helgerna. Skulle du vilja se mina helgvloggar?

Veckoplanering 9

Måndag

Administrationsdag & tvättdag. Styrelsemöte med InoS. Crosstrainer 45 min.

Tisdag

Mötesdag och mer admin.

Onsdag

Producera innehåll till en kurs. Crosstrainer 45 min.

Torsdag

Plåtning och videoskapande.

Fredag

Veckans bästa dag!

Mötesdag och distanskursplanering. På kvällen ska jag gå på kurs i Italienska för att inte tappa all min kunskap i språket.

Lördag

Inventeringsdag och upplägg av produkter i butiken. Mello på kvällen!

Söndag

Skapardag – video. Crosstrainer 45min.

 

Jag ser fram emot våren och idag är det magiskt väder i Skåne precis som igår. Det får gärna fortsätta vara klarblå himmel och sol för det får mig på så bra humör. Jag blir så kreativ och vill fånga varje ögonblick. Jag såg en vlogg med Elin Kero på YouTube där hon fångar solkatter precis när solskenet börjat lysa in i hennes hem och precis så känner jag nu. Vill ta med kameran och fånga varje solstråle.

Hur ser din vecka ut? Händer  det något roligt? Jag ska börja träna denna vecka och kommer att börja med crosstrainer för att mjuka upp och minimera skaderisken. Det är svårt att få till träning när det finns så mycket annat att göra som att städa, tvätta och sedan ta det lugnt. Det är ju ändå så att jag mår bättre när jag tränar och jag får mer energi som gör att allt annat blir lättare. Det är motivationen som jag håller mig i just nu. Vad motiverar du dig med för att träna?

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.