Livsstil

6 | Veckoplanering

I skrivande stund är det söndag efter en härlig och produktiv helg hemma. Vi har löst avloppsproblem som man gör när man bor i hus, ätit tacos, inte tittat på Mello och rensat bland saker. Jag tycker att det är så skönt att ha tvättat och klart inför en ny vecka! Lyxigt att redan ha satt ihop outfits med matchande skor. Det är vardagslyx för mig! Vad betyder vardagslyx för dig?

Magiskt ljus i trädgården när solen visade sig.

Måndag

Jobb på två orter och möten. På kvällen ska jag fortsätta mitt tvättmaraton. Jag ska även träna crosstrainer och sedan se ett bra avsnitt av någon serie. Har du tips på en riktgt bra serie? Tipsa gärna i kommentarerna!

Tisdag

Administrationsdag som inte är det roligaste men skönt när det väl är gjort. Crosstrainer 45 min och catch up på de jag följer på YouTube.

Onsdag

Kl.16-18 Öppet i butiken

Styrelsemöte med Influensers of Sweden.

Torsdag

Skapa distanskurs.

Fredag

En ny härlig fredag med På Spåret och god mat.

Lördag

Heldag – Kickoff Kyrkoråd med Stiftet.

Söndag

Öppet i butiken Kl.11-14.

 

Så här ser min vecka ut i korthet. Jag är så glad att dagarna börjar bli ljusare och idag hade vi strålande solsken när vi lekte med Sushi i trädgården. Det var så underbart!

 

Jag brukar planera min vecka på söndag, lägga fram kläder för veckan och se till att skriva ner att göra-lista för veckan. Det hjälper mig att känna att jag har kontroll och ger mig motivation att beta av punkterna. Viktigt är att jag också planerar in mysiga stunder, träning och saker som ger mig energi. Det är lätt att glömma dessa men utan det så orkar man inte med en tuff eller intensiv vecka. Hur ser din kommande vecka ut?

1

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.