Alla inlägg

3 tips | Vardagssmink

Har du hittat en rutin med vardagssmink som fungerar för dig? Du vet måndag morgon när allt går fel och tiden är knapp. Jag har samlat mina bästa tips för att du ska få en genväg till en bra sminkrutin som fungerar.

Fokusera på ögon eller läppar

För en snygg vardagssminkning som fungerar i alla sammanhang rekommenderar jag att du väljer ett fokus för din makeup. Markerade ögon med mycket fransar, eyeliner eller ögonskugga. Alternativet är läppstift i en snygg färg som plockar fram din hudfärg.

Vardagssmink med produkter efter hudtyp

Var noga med att välja produkter som är anpassade efter din hudtyp. Är du torr, fet eller känslig? Får du ofta finnar eller har du mycket rodnad i huden? Välj produkter som passar, döljer och korrigerar för bästa effekt för just dig.

Pudra

För att din bas ska sitta hela dagen så är mitt tips till dig att pudra huden. Även om du är torr så finns det puder som fungerar för dig. Välj noga efter hudtyp och önskemål om täckningsgrad.

2

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.