Hållbart mode,  Livsstil,  Makeup,  Makeup artist,  Min stil,  Second hand & Loppis

3 måsten just nu

 

Jag är förälskad i kombinationen fluffig jacka, rosa stickad tröja och läppstift just nu. Kanske blir denna outfit idag ändå?! Nu ska jag koka mig en kopp varmt hallonté och äta en macka med laxpastej. Helt sjukt gott! Har du inte testat så gör det, gudomligt mumsigt.

Fluffig jacka

Min fluffiga jacka har jag fått av mamma och den är av lammull. Den är egentligen inte så smickrande för kroppsformen men vem bryr sig när det är kallt? Då vill jag bara vara varm och mysig. Jag har länge velat ha en mer ”hårig” fuskpälsjacka men vill inte köpa någon ny eftersom jag försöker att köpa det mesta och bara det som jag behöver second hand.

Rosa stickad tröja med Ombre-effekt

Den rosa stickade tröjan är från Weekday och går nerifrån från ljusrosa upp till mörkare rosa i kragen. Den är magiskt fin och så glad över att jag fick tag på den! Den är snygg att kombinera med slitna jeans och som här med en fluffig jacka.

Knalligt läppstift

Blir du också besatt av saker som stickade tröjor eller läppstift? Jag kan snöa in på det mesta och det går verkligen i vågor. Det läppstift som jag nu är helt besatt av är Neve Cosmetics Duebaci i nyansen Power. En chockrosa nästan neonrosa nyans som jag fullkomligt älskar. Läppstiftet är i pennform och innehåller en läppenna och en läppstiftspenna i ett. Läppennan är något mörkare i nyansen och läppstiftet mer neonrosa.

 

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.