Livsstil,  Mat / Dryck

3 favoriter

Thaimat

Jag älskar thaigryta med grön curry, kyckling, grönsaker och ris. Såå gott! Jag skulle kunna äta detta till frukost, lunch och middag varje dag. Inga problem! Precis som min man skulle kunna äta husmanskost med potatis, brunsås och lingon så är jag raka motsatsen och vill ha kryddstark mat med mycket färg och grönsaker. Det är roligt att laga mat men ibland blir det hämtning från det lokala thaihaket, mums!

Bubbelvatten

Här avslöjar jag en av de största sakerna som ger mig miljöångest. Min största last i livet är bubbelvatten från affären, speciellt i smaken hallon/blåbär. Yum! Det är så gott, och det går inte att få till smaken med vatten från kranen plus någon sådandär smaktillsättning. Tro mig, jag har testat. Alla! Men sedan dricker jag inte läsk eller annan köpt dricka som mjölk och väldigt sällan juice. Tänker att det kompenserar lite i alla fall. 😉

Hallonté

Vi dricker hallonté i princip varje kväll. Jag brukar brygga en hel kanna och bälja i mig hela kvällen medan jag skriver, lyssnar på musik, tvättar, lagar mat eller kollar på en serie. Har du inte testat Vitt te med hallonsmak från Clipper.

 

Har du något som du inte skulle vilja leva utan? Jag kan inte vara den enda som älskar mat och har en miljölast som jag brottas med. Dela gärna med dig i kommentarerna!

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

2 kommentarer

    • joanna

      Ja, jag tänker att läsk och annan dryck transporteras ju också men det brukar inte komma upp till diskussion. Ett bra alternativ som jag ofta kör med är vatten med citron som får stå i kylen. Det är också gott och gör att suget efter bubbelvatten blir mindre. 😊

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.