Livsstil,  Personligt

❤️Saltis❤️ | Sorg & Saknad

Känslan just nu

Idag känner jag en sådan oerhört stor saknad och sorg efter Saltis. Min lilla kise som jag hittade påkörd på vägen till jobbet i morse. Min fina älskade katt. Just nu är jag helt förstörd och sitter tillsammans med Sushi som försöker trösta mig.

Saltis kattunge
Första gången jag träffade dig. ❤
Ovissheten & hoppet

Jag såg att det låg en död katt halvvägs på körbanan och halvvägs utanför när jag var på väg till jobbet i morse. Jag fick en stor klump i magen. Jag ringde Jonny och vände för att köra tillbaka hem.

Vi började leta efter honom i garaget, kalla på honom ute och locka med mat. Jag hoppades så innerligt att vi råkat låsa in honom där igår. Han brukar komma när jag kallar på honom så efter en stund när hoppet började sina så bestämde vi oss för att köra bort och se efter vad det var som låg vid sidan av vägen.

Mitt hjärta i tusen bitar

Jonny gick fram för att se så att det verkligen var Saltis som låg där. Det var det och jag bröt ihop vid vägkanten när han bekräftade min värsta tanke. Lilla söta kise som jag räddade så sent som i Augusti förra året låg nu där i vägkanten helt livlös. Jag skrek rakt ut av smärta för det kändes som att jag gick i tusen bitar.

Ser du vår katt Whiskey uppe på stengärdet som håller koll så att allt går rätt till?

Nu har det gått fyra timmar sedan jag hittade honom. Vi har gråtit, hulkat och varit helt förtvivlade tillsammans. Vi grävde en grav vid det fina stengärdet och begravde honom där. Vi tog jag bort alla stenar och bäddade med fin ekologisk jord för honom att sova i. Vi tog samma stenarna och dekorerade runtom. Jag plockade de finaste blodröda rosorna från klätterrosorna och band en begravningsbukett och la på graven.

Saknaden & sorgen

Nu ligger han där i jorden helt ensam och jag kommer aldrig få känna doften av honom. Hur en katt kan lukta så gott är fortfarande ett mysterium. Den mest kärleksfulla katt som jag någonsin träffat. Som låd på trappan och väntade på mig när jag kom hem från jobbet. Han som ville ligga sked för att mysa och som älskade att sova tillsammans med Sushi i soffan.

Vi kommer alltid att älska dig. Tack för att du räddade oss och blev en del av vår familj den sensommarnatten i augusti förra året. Vi kommer aldrig att glömma dig. 🌹

3

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.