Alla inlägg,  Livsstil

Söndagsbestyr

Idag har jag kämpat med skåpet och äntligen är alla skrymslen grundmålade. Grundfärgen har torkat i morgon och är redo för målning med färgen. Ska bli så spännande att se nyansen på en större yta.

Vi har fortfarande inte ätit middag så nu blir det att fixa något som faller sjuklingen aka Jonny i smaken. Antagligen pizza! Men eftersom jag och Jennie bakade pizza igår är jag inte så sugen på det idag. Nä det blir stekt ris med grönsaker, mums!

Jag har så smått börjat planering inför 2020 och målen för året. För mig så handlar det kommande året om mer balans och välbefinnande. Jag vill skaffa höns och göra mer av det som gör mig lycklig. Fotografera, skapa med makeup och strössla glitter över fler brudar på deras stora dag. Läsa fler böcker, organisera hemma och skapa grymma sociala medier-kanaler. Vad planerar du inför 2020? Skriv gärna en kommentar för jag vill gärna läsa om vad du planerar.

Vill verkligen passa på att tipsa dig om miniserien Unga kvinnor också som du kan se på SVT play. Så fin och bra!

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.