Livsstil

Pokebowl, Glow & Trädgårdsmys

Nyligen testade jag ett nytt lunchställe i Lund som ligger precis vid centralen. Restaurangen heter Ichi Mochi och jag testade en pokebowl med massor av godsaker som bönor, avokado, syltad rödlök mixat med lax och tonfisk. Otroligt gott! Har du vägarna förbi och gillar japansk mat så är det värt ett besök.

En vardagslook med Glow

Glow

Dagens smink bestod av glow glow glow! Använde en favorit, highlighter från Benecos som ger glow utan att vara glittrig eller synas från yttre rymden. Gillas! Perfekt vardagsglow som gör att man får en bra måndagsfeeling.

Västernäs handelsträdgård

Trädgårdsmys höstlök

Trädgårdsmys zinkkrukor

Terrakottakrukor

På vägen hem körde jag in och njöt på lokala handelsträdgården en stund och strosade bland alla vackra växter, terrakottakrukor och höstlökar. Jag fick med mig en påse gott och blandat med hem. Toner av rosa, vitt och djup purpur ska få pryda trädgården i vår. Längtar redan!

Trädgårdsmys

Nu fick jag plantera lite, äntligen! Jag såg fram emot att köpa fröer från Sara Bäckmos kollektion för Nelson Garden men dessa fanns inte inne så kommer att lägga en beställning direkt via Saras sida istället. Dags att ta nästa steg mot målet att bli självförsörjande på mat. Så roligt! Ekomat, ekosmink och ekoliv – mersmak så det smäller om det!

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

2 kommentarer

    • joanna

      Den är supergod och en favorit! Jag har fortfarande fler lökar som ska ner i jorden så hoppas att det fina vädret håller i sig. Min dill blommar fortfarande för fullt och jag hoppas att fler kronor ska utvecklas innan jag behöver skörda. Hur gott och lyxigt är det inte att äta sig egenodlade mat? <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.