Livsstil,  Personligt

Morsdag & EU-val

Morsdag & EU-val sammanfattar denna fantastiska dag. Vi började dagen med mys, ett avsnitt av SVTs serie om August Strindberg i soffan med leftover pizza. Så barnsligt gott!

Morsdag & EU-val
En mysig morsdag 

Jag har letat och letat efter min vloggkamera men hittar inte den. Nu håller jag på att bli tokig och har inte kunnat vlogga på ett par veckor. Jag börjar bli orolig över att den är borta på riktigt. Jag brukar inte göra av med saker. Det händer att jag förlägger mobilen, nycklar eller hörlurarna men de finns alltid hemma någonstans. Ofta lägger jag ifrån mig saker när jag ska tvätta, hämta något eller i badrummet efter jag sminkat mig. Jag spenderade ett par timmar med att städa och leta samtidigt.

Jag hittade inte kameran och det blev dags för oss att göra oss i ordning. Det fick bli en randig (såklart!) klänning, vita Converse och vit tjocktröja som backup om det skulle bli kallt. Vi hämtade upp mamma och pappa och sen körde vi till Björks Ringsjön för att äta deras helgbuffé med sill, fisk och annat gott. Så mumsigt och vi fick tag i räkor som jag käkade till kaffet. Bättre än tårta enligt mig! 😉

EU-valet 

Såklart har även vi röstat i EU-valet idag. Efter mitt inlägg Att leva hållbart som jag skrev igår har jag funderat vidare på vad hållbarhet betyder för mig i mitt liv och vilka förbättringar jag själv kan påverka. Jag vill ha ett öppnare EU med fokus på hållbarhet för miljön för det är också en fråga för mänskliga rättigheter. Jag vill att vi fokuserar på lösningar, innovation och på grundfrågorna för att inte slösa energi på att lösa symptomen. Hur tänkte du när du röstade? 

Nu ska jag sova efter en härlig dag med där vi firat morsdag & EU-val. Dags att hämta energi för en spännande vecka med föreningsarbete för Influencers of Sweden, möten, personaldag på jobbet och AW med kollegorna. Så härligt och jag är peppad! 

 

1

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.