Livsstil,  Personligt

Livet på landet

Jag känner så stark kärlek till Skåne och livet som vi lever på landet. Livet är skört och det har jag blivit påmind om alltför ofta denna våren. Livet som vi så ofta tar för givet och bara rusar förbi utan att reflektera.

Livet på landet

Jag är så tacksam för att få bo i det hus vi gör, på landet i Skåne med mannen i mitt liv. Mitt liv är långt från perfekt men jag är tacksam. Varje dag! Det förgyller de fina stunderna och gör att jag kommer genom de svåra stunderna med att känna tacksamhet för de relationer som jag har.

Livet på landet häst

Nu skiner solen efter nattens åskoväder och jag tänker tillbaka på gårdagskvällen när vi promenerade längs grusvägen, förbi hästhagen och njöt av naturens dofter. Hur kan en häst lukta så gott? Magiskt.

Tack för att du läser, kommenterar och har en relation med mig som jag är så tacksam för. ❤️

5

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.